Om Stefan

Stefan Olsson har drygt 20 års erfarenhet som kommunikationsrådgivare till ledningsgrupper och styrelser i privata och offentliga organisationer. Efter många år i ledande roller på svenska och internationella PR-byråer startade han 2015 sin egen verksamhet. Stefan har bland annat varit Malmöchef för kommunikationsbyråerna Prime respektive Grayling samt managementkonsult på KPMG. Han inledde arbetslivet som trainee i ICA-koncernen.

Stefan anlitas i dag som expert på kriskommunikation, varumärkestrategi och medierelationer. Bland ett 50-tal kunder de senaste fyra åren finns mellanstora och stora företag, universitet, kommuner och statliga organisationer samt konsultföretag och advokatbyråer.

Stefan är också världens första, och enda, kommunikationsängel. Det innebär att han går in med kunskap och strukturkapital i start-ups och ideella organisationer och pro bono hjälper dem att utveckla sitt kommunikationsarbete.

Stefan är civilekonom från Lunds universitet, med kompletterande kurser i marknadsföring och ledarskap från Wirtschaftsuniversität Wien och Harvard Business School.